#cultura18 el tweetevent cultural dels dilluns

El dia 19 de desembre de l’any passat @doloreslobillo, @patrimoniored i @Desde_Jocaya van encetar una sèrie de trobades setmanals a Twitter que en poc temps s’han convertit en un interessant punt de trobada per debatre aspectes que relacionin la cultura amb el nostre dia a dia (turisme, territori, noves tecnologies, etcètera).

Les trobades #cultura18 es duen a terme cada dilluns a Twitter a les 18:00 hores. Les diferents converses duen el hashtag #cultura18 i és mitjançant aquest que es poden anar llegint i participant en els comentaris. A més, passada la trobada podrem recuperar-la mitjançant un petit resum que aglutini les piulades que s’han difós a la conversa.

Per experiència pròpia recomanaria, a tothom qui s’hi vulgui apuntar, que es familiaritzi abans amb un gestor extern de Twitter com els programes Tweetdeck i Hootsuite ja que, degut a la manca de moderació, les converses aviat s’entrecreuen i diversifiquen. Són molt enriquidores així que és una llàstima perdre’n el fil. Aquests programes ens permetran monitoritzar tot allò que s’estigui dient a temps real.

És evident que trobades d’aquest tipus ens permet enriquir el nostre coneixement sobre un aspecte concret i conformar una opinió però paral·lelament ens permet conèixer altres professionals i persones interessades en els mateixos temes, ampliar el nostre ventall de coneguts i establir contactes que, possiblement d’altra manera mai s’haurien pogut dur a terme. En resum, els tweetevents es posicionen com a espais de trobada altament especialitzats on podem conèixer i compartir. És, crec, un dels avantatge que ens permeten les noves tecnologies: els tweetevents, trobades virtuals per discutir temes molt concrets mitjançant Twitter.

Si voleu saber-ne més:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s