Els Museus des de dins

Avui us comparteixo una interessant proposta sorgida des dels museus que composen l’ArticketBCN i Biblioteques de Barcelona amb l’objectiu de donar a conèixer què s’amaga darrera el món dels museus. De fet fa poc que ho he descobert i m’ha sobtat saber que no és el primer any que se celebra.

Em sembla una bona iniciativa per diversos motius. En primer lloc, evidentment, per mostrar un conjunt d’activitats que es duen a terme en institucions públiques que, sovint, no es donen a conèixer a un públic no especialitzat i, en segon lloc, pel fet que no es duguin a terme dins aquestes institucions sinó que es presentin en col·laboració amb Biblioteques de Barcelona.

Enguany, el cicle comença aquest dijous dia 7 de març i hi penso assistir així que, per a qui vulgui venir, ens veiem allí.

3 pensaments sobre “Els Museus des de dins

  1. Finalment he esborrat l’enllaç al programa perquè resulta sumament difícil trobar informació del cicle. Sembla que des de l’organització esborri el rastre de les seves activitats ja que els enllaços al programa han anat canviant cada dia i fins i tot, a hores d’ara, resulta impossible trobar-lo quan encara no ha acabat el cicle de xerrades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s