Patrimonio 2.0., una experiència docent

Les darreres setmanes estan resultant molt interessants pels diferents projectes on tinc la sort de participar. Un d’aquests projectes, orientats a la docència en patrimoni cultural, comença precisament avui dia 22 d’abril. Personalment espero poder aprendre molt d’aquesta experiència ja que és la primera vegada que participo en un curs com a membre de l’equip docent i, sobretot, en un curs totalment impartit de manera virtual.

Patrimonio 2.0.

Arran de l’experiència amb el projecte Cafès de patrimoni, la plataforma Ártica ens va proposar la participació en un curs on-line anomenat Patrimonio 2.0. per tal d’explorar les possibilitats que oferia la tecnologia a la difusió i dinamització entorn del patrimoni. Fins el moment hem estat treballant els continguts amb la resta de l’equip docent: Mariana Fossatti i la companya Carme Rodríguez “Carmemix”, realitzant una interessant tasca de recopilació i discussió entorn del temari. La durada del curs és de tres setmanes i els participants provenen d’àmbits i països diferents, per la qual cosa espero aprendre no només de l’experiència sinó de la participació de la resta de companys.

Logo Ártica

Ártica és una plataforma virtual de suport a projectes culturals amb una important branca de formació en temàtiques relacionades amb la cultura, la gestió cultural i la comunicació. En els darrers anys s’ha guanyat un important renom en la tasca de formació a professionals de l’àmbit cultural. L’equip docent és molt ample i important la qual cosa em fa mirar amb molt respecte la decisió d’haver-me proposat la participació en un dels cursos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s