Recomanacions per a Sant Jordi

Recentment l’editorial TREA ha anunciat la propera publicació d’un conjunt de manuals monogràfics sobre els diferents aspectes que podem trobar-nos en el camp del patrimoni, la museologia, la museografia i el turisme cultural. Si bé actualment es pot accedir a la compra dels primers manuals en versió digital sembla que és imminent la sortida a la venda de la primera formada de manuals en versió impresa.

Al web de l’editorial TREA podeu trobar més informació sobre la col·lecció Manuales de Museística, Patrimonio y Turismo Cultural.

2 pensaments sobre “Recomanacions per a Sant Jordi

  1. Ostres, gràcies per la informació. Fa uns dies vaig veure una col·lecció de manuals sintètics i econòmics, no recordo si eren TREA o no, però de gran utilitat. Jo estic amb “Lazos de Luz Azul” – Museos y tecnologías 1,2 y 3.0″, un llibre de Mikel Asensio i Elena Asenjo que de moment és ben engrescador! Bon Sant Jordi!

    • Doncs no ho sé. Més que sintètics són monogràfics perquè segons la descripció tenen una quantitat gens despreciable de pàgines (entre 150 i 200) i el preu sembla ser l’habitual dels llibres de TREA (entre 18 i 20 euros).

      De Lazos de Luz Azul n’he sentit a parlar molt bé.

      I Bon Sant Jordi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s